RIJDEN IN DE REGEN

  • June 30, 2021

Hier zijn een paar eenvoudige dingen om naar te kijken, zelfs voordat u begint met rijden, zodat u veilig kunt rijden en ten volle kunt genieten van de regen.

Het loopvlakpatroon op uw banden is een van de belangrijkste dingen in de regen die u veilig kunnen houden op de weg. Zorg ervoor dat uw loopvlakken diep genoeg zijn door simpelweg een muntje te gebruiken en te controleren of de diepte binnen veilige grenzen ligt (meestal 3-5 mm). ). Plaats een ruitensproeiervloeistof van goede kwaliteit in de ruitensproeiertank om een ​​schonere voorruit te krijgen. Om de remblokken uit te drogen, rijdt u met een snelheid van 30-40 km / u en remt u 4-5 keer.

Laat een waslaag aanbrengen op uw carrosserie vlak voor de moesson, dit voorkomt roestvorming door de krassen op te vullen. Gele lichten geven een beter contrast in het donker. Mistlampen bedekken alleen de stoepranden en niet de verre objecten. Controleer alle lichten, het is raadzaam om uw parkeerlicht aan te houden tijdens het rijden bij regen. Schakel de airconditioning in en zet hem op frisse lucht als het interieur beslaat. Laat de airco een paar keer in de ontwasemingsmodus draaien voordat u op een regenachtige dag vertrekt.

www.rijschooldavinci.nl/

Clifton Windt

E-mail : hosting@online-infinity.nl